Verotid – Tid med Vero – Veros tid.

Vero är alltså jag, och denna blogg handlar om mig och min tid. De flesta av er läsare känner mig väl. Men även en del nya vänner har hittat hit, och ni är självklart också välkomna. (skriv gärna en hälsning ni med) Bloggen är mycket personligt skriven och handlar om mig och min vardag. Jag flyttade 2012 till mina hemtrakter med hunden Bender, efter flera år i Göteborg och Stockholm. Jag bor nu i en fin lägenhet i Huskvarna, och trivs bra här. Vissa saker saknar jag från storstäderna såklart vad gäller tillgänglighet och utbud. Men att ha kommit närmre sina nära är såklart viktigare. min vovve Bender är en gossig, godmodig men klumpig stor vovve, som är min lilla baby. Han är en korsning mellan New Foundland och Berner sennen.
Jag gillar att fotografera och bildbehandla så det är en hel del av detta i bloggen. Jag har Endometrios och tillhörande smärtsamma mensvärkar som förutom smärta innebär trötthet och nedstämdhet. Detta är något jag gärna skriver om, det är skönt att skriva av sig i sin frustration. Men ibland kanske det blir lite för mycket om detta, lova att säga till isåfall! Ibland känner jag mig lite kulturell eller blir förbannad på miljöförstöring och dylikt och skriver inlägg om detta. Kort sagt, bloggen handlar alltså om lite av varje som händer i mitt liv,  min tid – Verotid!

 

Något som jag blir glad av är er läsares kommentarer. Så glöm inte att lämna en kommentar då och då – då blir jag superglad!wp-monalisa icon