Hej vänner?

En månad i efterskott kommer bilder från jul och nyår.

Julen spenderades hemma i Mullsjö med föräldrarna och Janets familj.

Nyår var jag hos min kompis Jacke, vars pappa bor i Hjo, så hela egentligen Hjo-gänget var där, samt en nygammal kille som har bott i Japan några år. Han hade med sig sin tjej hem och de bor i Skövde nu. Jag vet inte om hon har fått uppehållstillstånd osv men iaf är det på G. Hon, japanska flickvännen heter Rumiko och hon hade i sin tur med dig två vänner som va på besök från Japan. Så det var jätteroligt att träffa dem. ARIGATO

Bender klarade av Nyåret helt ok. Han och jag spenderade själva tolvslaget nere i Jackes pappas källare I ett torkrum, för där var det som mest ljudisolerat. Men skålade via snapchat med mamma och Janet mm. Det var speciellt men mysigt.

 

De tre övre bilderna är från jul i Mullsjö och de undre från Nyårsafton i Hjo

1546982180414