Kort inlägg medan jag målar naglarna mörkblå, med grönaktigt glitter =)

Gott nytt år kära ni, hoppas att ni har det bra.

Så, 2018, ett år har passerat lite lite snabbare än 2017. Ja varje år känns som det går liiite lite snabbare än året dessförinnan.

2018 om jag ska vara ärlig, tycker jag personligen var ett dåligt år. Självklart hände en del fina saker, men det var totalt sett mer tråkiga.

Mest bäst under 2018 för mig personligen var:

Bender har fått leva och vara frisk och vara vid min sida ytterligare ett år.
Umgåtts med Miranda, en härlig tjej som gör mig glad med sitt busiga leende.
Inget större krångel med försäkringskassan detta år.

Tänker inte gå in på dåliga saker pga att det är nyårsafton. Men kan säga så mycket som att jag tycker det är så sugigt att ge och satsa så mycket på kärlek, relationer och förhållande. När det sen för vilken gång i ordningen visar sig vara … inte onödigt för man lär ju sig alltid något. Men man tappar lite lusten att föröka igen. Denna ihoptejpade söndriga sargade lilla hjärtbit som ändå är en positiv liten skrutt trots allt och fortsätter att slå ivrig att se vad nästa blad kan erbjuda. 2019 hoppas jag erbjuder många glada kärleksfulla färgglada fina blad.

Gott nytt år från mig och Bender