Hej fina vänner

Nu har ett problem löst sig. Inte datorn och inte heller Photoshop som jag ju supersaknar att redigera i. Men. Fick en behövlig puff av mamma när min mobil krånglade extra mycket och det gick inte att ringa på den. Då åkte vi och pratade med Tre, på A6 (orka skriva nya namnet asecs) och inte på Samsung som jag tänkte, men på en Huawei kunde jag få en ny mobil med till någon tia lägre i månaden än vad jag har haft hittills. Men med den inte helt orelevanta skillnaden att den nya mobilen är just ny, och troligen också fungerar som den ska! ?

Så nu bunden till Tre istället för Telenor i 24 månader. Men mamma och pappa är nöjda med Tre så….

Nya mobilen verkar bra, lite ovant men bra! 64 GB istället för 16. Dessutom funkar touchscreenen på heela skärmen. Wow??

Den kan ta bra bilder och med allt det minnet finns ju mängder med fotoredigeringsappar jag kan testa. På bilden nedan (tagen igår) har jag använt appen LightX.

1536918504584

Det är så mysigt att få hämta Miranda på förskolan. Nu ska jag strax gå dit igen och hämta❤️ Vi hörs snart igen vänner.