Hej vänner

Har inte riktigt kommit över min surhet över att all snön är borttöad. DET SOM VAR SÅ FINT!
Idag var jag en sväng i Tenhult på Uvabergets naturreservat. Ett ställe jag varit på två gånger tidigare så det är iaf ganska nytt för mig. Utsikten har jag fotograferat från förut, men denna gången gick jag åt andra hållet mot vad jag brukar gå. Det var inte så lovande till en början då man gick längs med bilvägen fast 10-20 meter in i skogen. Men sen väl nere från höjden kunde man gå ner en bit från vägen ner mot sjön, där var det värsta urskogen och lite träskmark som va halvfrusen så det gick ändå skapligt att gå på. Det var rätt fint ändå tycker jag! Bender älskade att trava i leran, och han har fått bada sen idag också. Bender, min stora kärlek, han är så rolig för han vet när jag tar kort på honom, då har han liksom en “fotomin” som ofta är lite drömsk eller filosofisk tycker jag. Som när han kollar ut över utsikten. Underbara vovve!1

2

3

4

5

6

7

8