Hej

Här kommer utlovade bilder från i söndags, när jag var hos pappa S och Nina och vi gick en promenad. Jag hade likt dagen innan velat kolla upp ett ställe man mindes från sin barndom (som Gravsjön) att vi gått här när man var liten; ett gammalt nedlagt vattenverk. Jag kommer inte ens ihåg vad stället hette, trots att jag frågade pappa S flera gånger. Nått på M… ? – Sivan du vet kanske? Iaf jättefint i naturen med bitande kallt väder att gå i, men så härligt att få lite solglimtar! Solen stod väldigt lågt, det var väl vid 15 -16 tiden när solen är på väg att ge upp för dagen, så då blir det långa skuggor och ibland effektfullt ljus. Tyvärr syntes solen inte alls till kring vattenverket, där hade solen lämnat för dagen när vi kom dit, annars hade det kunnat bli än snyggare bilder i vattnet! Vi började på tomten med fyra (ett blygt) får…

 

16

 

19

11

 

10

 

15

 

17

 

12

 

13