Med risk för att bli enformig med skidor, snö och Bender-bilder kan jag nu berätta att jag har haft en bra skidåkar-helg i Mullsjö som idag söndag avslutades med en promenad i Habo kyrkby. Har självklart tagit ut mig mer än jag borde, men klart värt med så fina vinterlandskap som ju inte är till vanligheterna precis. Då vill man ta tillvara varje sekund utomhus.
Har haft med kameran och fotat en del. Nedan lite bilder från i Lördags från MSOK i Mullsjö sen vid en sjö som heter Gravsjön (Spooky name I know) som jag badade i som barn och var senast vid troligtvis 1985. Well den var rätt mycket mindre än jag mindes den, trots att vitt är en färg som förstorar och sjön var vackert snötäckt, blev jag förvånad över hur liten den va jämfört med min minnesbild. Fint var det iaf.
Bilder från idag söndag då jag tog mycket bilder (solen lös!) kommer nog imorgon eller tisdag. Nu måste jag vårda en värkande kropp med vila och värme-elfilt. Är glad för att jag kunnat åka såhär mycket skidor. Även om det max är 2 km per tillfälle så blir det ju nu snart en mil totalt jag åkt denna säsong! Så väldigt bra 😀

3

2

7

Sen lite från lilla sjön Gravsjö där jag och Bender var en kortis (och där jag för övrigt fick trixa lite då jag körde lite fast i snön på de oplogade skogsvägarna.

6

1 5