Hej mitt vinterland!

Nu är det sååå fint. Jag har varit två gånger i år och åkt skidor och totalt tre gånger under denna vinter har jag åkt. Första gången var innan jul uppe på IKHPstugan i Huskvarna ((ett av) mina absolut vanligaste utflyktsmål) men då gick det jättedåligt för det var ju verkligen ingen valla alls, så skidorna var superhala, bakhala och hala åt alla håll. Shit vad jag ramlade och slog mig. Som ni vet, inte lämpligt för endo-smärtutsatt-stötkänslig–kropp. Samtidigt såg jag en tjej med långt hår i hästasvans skida förbi i supersnygg och elegant självklar skidstil. Jag blev imponerad, men sur (avis). Haha.
MEN
Som ni redan läst i mitt förra inlägg så fick jag tips och kunde valla skidorna och sen dess har det blivit mycket bättre och skidåkningen blir lite lite snyggare. Men den tjejen jag såg i Huskvarna, så snyggt är jag miltals långt ifrån. Fast lite lik med håret, hihi.

Så nu när det är minusgrader ute och har dessutom kommit lite lite mer snö sen sist så har jag åkt skidor. Jag har åkt i Mullsjö. MSOK. Och jag ska åka där nu i helgen igen en sväng är iaf min tanke. Fint – förvisso knappt spårat alls men till skillnad från både IKHP och Hallby så är det inte mycket folk alls. Knappt nån faktiskt vilket gjorde att jag kunde ha med mig Bender lösspringande. Helt fantastiskt tyckte jag och Bender! Nåja, lär va fler nu när det är helg än när jag åkte sist, och vid det tillfälle då för övrigt bilderna nedan är tagna nämligen i onsdags. Vi får se!

1

2

3

5