Idag lyckades jag med lite tips från min vän Åsas man Peter, klura ut hur man gör för att få ur skidvalla ur sin förpackning, och därigenom valla mina skidor. Det kan tyckas en självklarhet för vissa (tex skidvana personer). Men jag känner ärligt talat inte en endaste själ som åker längdskidor. Ingen. Det var bara via Johan och hans mamma egentligen som jag har lärt mig det lilla jag kan om skidor inklusive hur härligt det är när det går bra. Dessutom en av mycket få aktiviteter som går ok att utföra trots svår endometrios eftersom längdskidåkning oftast inte innebär så mycket stötar och ryck (förutom när man ramlar). En mjuk och följsam sport som dessutom går bra att kombinera med intresse för naturupplevelser och naturfotografering. Nåja det sistnämnda kan i vissa fall irritera andra mer sportsligt intresserade längdskidåkare but hey their loss! Hehe.

Woooaaaw vilket fint träd **stannar mitt i spåret och börjar fippla med kameran*** ? Nej skämta bara, så illa är det inte ? (eller?)

Nej iallafall. Nu när jag kunde äntligen valla mina skidor för första gången på alltför länge så ville jag ju testa att åka också så det blev två varv i Hallby i konstsnöspåret. Hoppas nu på lite mer snö❄⛷✌

1515888694342

Erhhrmm, att jag inte klivit ur spåret för denna bild beror på att jag försäkrat mig om attjag inte har någon bakom mig …. just då. ??⛷✌