Hej vänner.

Jag bloggar en kortis från mobilen. Jag är hos Hans. Hans har sin bästa kompis Erik på besök. Jag gillar Erik! Det första han frågade när han kom, och jag och Hans stod i hallen va; -Hur är det med dig? och så tittade han på MIG och inte Hans! -Mig? Sa jag, glad och förvånad – och ställd. Sen pratade vi på lite.

Är så trött på olika sällskap där man får kämpa för att komma in i samtalet och mest blir det internt snack. Sällan någon som frågar något om mig. Men skillnad här alltså, och det gjorde mig mycket glad.

Just nu sitter Hans vid sitt kontor och jobbar. Erik sitter vid ett annat bord med sin laptop och jobbar (han har liknande jobb som hans) och jag ligger i samma rum i soffan och bloggar. Ibland säger nån ett skämt och alla skrattar. Älskar att man kan vara så chill och bara vara liksom. ?

Imorgon ska jag åka hem till mig igen och ta det lugnt. Förhoppningsvis träffa syrran och Miranda lite. Kanske Roula om hon vill och kusin Sanna. Veckan som kommer kanske jag och Hans ska åka till ett naturreservat i Dalarna och sova där en natt eller två. Vi ska nog bo i husbil isåfall, men jag vet inte hur det går om Bender kan följa med på ett smidigt sätt annars får det vara. Är också lite nervös för att det kan bli en massa släkt till Hans vi ska hälsa på för det pallar jag inte. En släkting i taget tack. Blev lite avskräckt sist då det var typ alla släktingar samtidigt ? (på tal om mycket internsnack och svårt att komma in i samtalet!)

Men det känns fortfarande bra med Hans iaf. Men jag har ett stort behov av att varva med ensamtid, familjetid och inte minst tid med vänner som gör mig glad. Som häromdagen fick jag finbesök från Nyköping; Katarina och hennes familj. Fantastiskt att träffa dem, det är verkligen en härlig familj med mycket värme och kärlek. Katarina och jag stod och kramades länge efter jag visat henne min diademsamling haha. Ja lika härligt som det låter helt klart! ??✌

1469980834667

1469980653191

1469980577714

Jag hörde också Matilda ge en kärleksförklaring till Bender innan de åkte. Sånt gör mig alldeles likvärdig och varm i hjärtat. ?