Hej Vänner!

Helgen som var, var fantastisk. 😀
Fredagen var så längesen att jag knappt kommer ihåg det, men jag fick lov att jobba förmiddag av Nadya och jag kunde därmed hänga med mamma och pappa H och fika på A6 där vi även träffade morbror Tjobben! På kvällen åkte jag hem till Thomas och Filippa, och hade fredagsmys. Lördagen var jag och Janet på Relaxen på Rosenlundsbadet och chillade i varmvattensbassängerna. Det var min födelsedagspresent från henne. Där träffade jag även Johnny och tjejerna, hans goa goa tjejer. >Fast de var inte på relaxavdelningen utan på “vanliga” delen (tss) dit vi var tvungna att bege oss för att fylla våra tomma hungriga magar. Åh det var så gött att sitta i en ångbastu! Alltså jag gillar inte så mycket det egentligen, ångan gör ju så att det känns som 117¤C MEN med mitt slemfyllda bihålsinflammations-huvve gjorde den underverk!! Jag kunde andas fritt fmed bägge näsborrarna i flera dagar efteråt, samt kändes det som pannan gick ner 2 kg i vikt. haha (nej inte bara hjärnceller). Den har jag inte känt sen november nån gång! 😉
Därefter lite mer häng med min fina syrra, och jag hängde med en kortis ut på stan när Janets kompis Jasmina och hennes kille kom för att dricka lite vin. Jag drack en supergo alkoholfri Gingerale – sen blev det Hovslätt igen.
På Söndagen åkte Thomas och jag och Filippa till A6 och jag och Filippa fick välja lite påskpysselgrejer som Thomas snällt betalade. (Kan ni någonsin gissa vems idé det var? 😉 )
Sen träffade jag min gamla vän Sussie, som jag umgicks med sjukt intensivt mellan 16-25 års åldern. Nu träffas vi inte alls ofta, det var flera år sen sist, men jätteroligt att catcha upp lite. Hon hängde hon med mig på en dansföreställning jag så gärna ville se, och var beredd att få gå själv på. Hold, heter den. Streetdance och stilen “popping” med nedspeedad ton och oväntat sensuellt och fint, och med kontrasterande drum`n`base musik till (fast det är det dock inte på trailern)

Kolla klippet nedan. Kramar till er!

Jag och Filippa!

Jag och Sussie!