Hej kära vänner!

Jag är kvar i Uppsala, operationen gjordes igår.  Det var ett missförstånd som uppkommit pga bristfällig info på min kallelse. Men att stanna två nätter är tydligen standard och hur självklart som helst, enligt den personal jag pratade med först. Trots att det bara stod inskrivning/operation ons 5 mars kl 11 på min kallelse.  Strunt samma, viktigast är att det blir bra.  De innebar ju lite krångel med stackars Janet som fick köra hem igen och längre hundvakt för mammas del. Men så mycket till val hade jag ju inte.

Operationen gick bra, det var tydligen mycket att göra. Operationen tog nästa n 2 h och det var mycket jobb med framförallt friläggning av äggledare som vuxit ihop m bukvägg och tarmar och jag vet inte vad!

Dessutom hade de hittat en början på en ny cysta, en variant som nästan alltid behövs operera bort. Den satt på min högra “braiga” äggstock så det var jättebra att de kunde ta bort den i tid, så att säga.

Nu hoppas jag att jag ska bli bra fort. Saknar er alla vänner och familjen och min Bender. Och pappa H som fyller 60 idag.

Kramar