Hej Vänner!

Arbetsveckan som varit var jobbig, minst sagt. En plåga både fysiskt och psykiskt. All arbetsglädje är borta, trots att jag fått göra massor av fina tulpanbuketter på beställningar och bud, som jag normalt sätt älskar att göra. Men det känns liksom inte kul längre. Varför ska jag anstränga mig, när det ändå tydligen inte är värt någonting?

Jag har haft relativt ont, och fått bita ihop till max. Hennes hot funkar än så länge, innan jag fått bekräftat till 100%  att de inte kan säga upp mig pga av att jag varit sjuk. Därför vågar jag inte gå hem, för jag vet också vilket drama det skulle bli. Nadya går liksom bara och väntar på det… Har ringt massor med samtal på morgonarna, till arbetsförmedlingen, till min handläggare, till handels, facket och till min eventuellt blivande ombudsman. Men det tar tid och ingen kan riktigt ge säkra besked.  Det är mer än vad jag orkar med detta.

Nu är det iaf helg och jag får en liten chans att ladda batterierna. Det gör man bäst i naturen, och med nära och kära. Benderprinsen är min räddare. Han gör mig glad varje dag. Fast jag ibland bara vill lipa, så måste man le lite när han gör sina små lekinviter. Så idag blev det en långpromenad i Huskvarna vid IKHP-stugan/skidspåren som de precis börjat förbereda! Efteråt blev det en god semla på kroatorpet med lite värmande kaffe. Nu ikväll har jag varit hos Janet och Patrik med lite vänner och hängt, spelat spel med mera, det var skönt! Behöver all energi jag kan få nu! 🙂
Kramar till er, med några bilder från idag. Kallt men härligt!