Hej Vänner!

Vill bara passa på att önska er ett gott nytt år!

Mycket har hänt under året, flyttat 2 gånger, nytt jobb och brand och krock med bil. Mindre kontakt med Jo-ing som träffat tjej, vilket var jobbigt, men uppvaktad av “an english gentleman” som fått mig att känna mig mäkta speciell och uppskattad. Jag har arbetat mer detta år än på länge, först på Hem och Harmoni med Therese vilket var väldigt givande sen jag även fick sköta marknadsföringen och skapa annonser, och sen nu på Blomsterjouren med tuffa Nadya där jag lärt mig massor inom floristyrket, samt ansvarstagande för hela butiken (fr.o.m dag 1.).
Tuffast, förutom branden förståss där jag förlorande väldigt mycket av mina tillhörigheter, är att endon har blivit värre det sista och inte säkert att jag kan jobba kvar, och det vill jag ju verkligen kunna göra.
Bäst är ju att jag fått en jättefin central lägenhet, vilket jag hoppas kunna få förstahandskontrakt på i höst, samt att jag genom jobbet fått bättre ekonomi.

2014 hoppas jag på på mindre endo, olyckor och flyttar, och mer kärlek, energi och trygghet.

happy new years photo: happy new years happy_new_year.gif

Kramar från Vero och Bender.