Hej!

Jag har nu skapat en ny blogg i det lite mer proffesionella programmet wordpress. Dessutom har jag införskaffat mig en egen domän, inte ila eller hur. Främsta anledningen till att jag ville byta från min gamla blogg var att min chef Anette hade hittat min blogg och såg inga konstigheter i att läsa den. Självklart är det ju så att när man bloggar på en officiell sida som jag så får man räkna med att vem som helst kan läsa. Men säkert  förstår ni att det jag skriver är relativt privat och främst riktat till er som känner mig väl, och även oma jag gillar Anette så vill jag inte riktigt vara sååå personlig med henne – eftersom hon är min chef just.

Hur som helst så har jag och Johan åkt på semester nu. Vi är i Höganäs i nordvästra Skåne. Det är superfint här, men jag har haft trubbel med mycket allergi och inte minst mensvärk. På resan hit igår så var det riktigt kämpigt. Men vi hälsade på mormor i Tidaholm på vägen ner. Hon längtade efter pizza för det hade inte hon ätit på evigheter. Pizza Marinara och drömmen var uppfylld. Ja, hon uppskattade den som jag aldrig sett någon uppskatta en pizza förut. Hon är så trött på hemtjänstens mat som 7 dagar i veckan består av potatis.  (En gång i månaden får de iofs stuvade mackaroner och falukorv)

Här på Höganäs har mamma, Harry och Janet hyrt en stuga – samma som förra året – där jag och Johan hälsar på. På Lördag åker vi till Gotland en vecka och sen blir det några dagar på Muskö vid Nynäshamn. Packningen ska alltså räcka för drygt två veckor sådet gäller att packa smart. Jag räknade ut att set smartaste är att tänka i färger, att kunna mixa och matcha det mesta. Så då gick jag i min fasters fotspår och körde lite marint tema med rött, vitt och marinblått. =) Ja vi ska ju åka gotlandsfärja så  –  lite snabb marint liv ska vi hinna me…

Hörs snart igen – och åter igen – välkomna hit!